De waterdispensers van Kärcher...

Drinkwater van voedingsmiddelenkwaliteit. De Kärcher waterdispensers zijn voorzien van een gecertificeerd, automatisch hygiënesysteem en een innovatief filtersysteem. De perfecte, prijsbewuste en gezonde drinkwaterservice voor uw klanten en personeel.

Water vormt de basis van ons leven en vervult vele functies in het menselijk lichaam. Water bevat geen calorieën en stimuleert de vetverbranding. Het is de perfecte dorstlesser en goed voor de gezondheid. Studies hebben aangetoond dat regelmatig zuiver water drinken een positieve uitwerking heeft op gezondheid, concentratie, prestaties en welbevinden.

Meer genieten, lagere kosten
De totale kosten van waterdispensers WPD zijn veel lager dan van andere systemen, wat ze een economisch verstandige keuze maakt. Een liter water van een WPD kost ongeveer een kwart* van water uit flessen en waterkoelers. De WPD is dus vier keer zo voordelig. 

Voor bedrijven met 50 medewerkers komt dit neer op slechts €0,12 per liter (flessen €0,96, waterkoelers €0,80).
Voor 100 medewerkers is dit ook gelijk aan €0,12 per liter (flessen €0,95, waterkoelers €0,78). Hoe meer personen gebruikmaken van de WPD, des te kostenefficiënter de waterdispenser kost. De WPD kost gemiddeld niet meer dan €4,00 per medewerker per maand. 

Voor de Nederlandse markt heeft Vital Link het exclusieve agentschap verkregen voor de verkoop van waterdispensers van Kärcher: Vital Link levert u het allerbeste wat water kan overkomen; de nieuwe configureerbare waterdispenser - zuiver water, de weg naar succes, een goede gezondheid en vitaliteit!

Bij Vital Link helpen we u graag met een goede keuze voor een waterdispenser, zodat u optimaal
kunt genieten van het zuivere water. Verder wordt alles voor u geregeld, installatie en service!

* Studie van Kärcher Product Management

De nieuwe WPD.

Met de volledig configureerbare WPD geeft Kärcher een geheel nieuwe betekenis aan het begrip waterdispenser. De Basic-variant is voorzien van toetsen voor opschrift, de Advanced-uitvoering is voorzien van een kleurendisplay.

karcher
  1. Perfecte vorm en functionaliteit

  2. Bij contact zes keuzes vrij

  3. Het water met een druk op de knop

  4. Eindeloos genieten

  5. Geen druppel raakt ernaast

  6. Bekers staan altijd klaar voor gebruik

  7. Staande aanbieding

Klik hier voor

 

Vrijblijvende offerte klik

Kärcher

Resultaten 1 - 6 van 6