Animo, uw leverancier voor koffiezetapparaten

koffie

De kracht van Animo ligt in het uitgebreide assortiment. Hierdoor kunnen ze voor ieder willekeurig probleem op het gebied van koffievoorziening een efficiënte oplossing bieden.

Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland.
De producten van Animo, de productie en de ondersteunde bedrijfsprocessen worden voortdurend verbeterd en vernieuwd, waarbij Animo naar een hoge klanttevredenheid streeft door de strategie te hanteren van een optimale prijs / prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening.

Voor de Nederlandse markt is Vital Link op basis van de hoogwaardige dienstverlening, klantgerichtheid en professionaliteit geselecteerd om als dealer voor Animo de eindgebruikers te bedienen in de Nederlandse markt!

Animo heeft een zeer uitgebreid assortiment, daarom hebben we het onderverdeeld in categorieën. Enkele categorieën zijn weer onderverdeeld in subcategorieën.
Hieronder staan de categorieën en subcategorieën weergegeven. Door te klikken op de categorie of subcategorie komt u bij het door u gekozen assortiment.

 

Vrijblijvende offerte klik